Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zomerfair | Heerlijkheid Eck en Wiel

Zaterdag 19 augustus staan wij op de zomerfair in Eck en Wiel.

Zomerfair | Heerlijkheid Eck en Wiel

STREEKMARKT VANAF 10 UUR

De Zomerfair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei “belevenissen” (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze markt. Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen, en lekker wat drinken op het terras van de Heerlijkheid. Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours van ondermeer paardjes om op te rijden, schminken, een heuse draaimolen, en nog veel meer! Extra sfeer wordt dit jaar verzorgd door de Wijn & Vinyl Mobiel dus kom genieten!